ondernemers

Het bijhouden van een administratie is voor u als ondernemer een verplichting.

ondernemers

uw administratie op maat

Het bijhouden van een administratie is voor u als ondernemer een verplichting. Vaak zien ondernemers hun administratie niet als prioriteit. Toch is uw administratie de fundering van uw onderneming. Breng daarom deze werkzaamheden bij ons onder. Dan kunt u uw tijd besteden aan ondernemen.

Wij verzorgen uw administratie op maat. U kiest welke werkzaamheden u in eigen beheer wilt doen en welke u juist wilt uitbesteden.

Wij verzorgen ook graag uw dagelijkse administratie zoals de facturatie, de dagelijkse kasadministratie, aanmaningen en loonadministratie.

Aan de hand van de verwerkte administratie berekenen wij de aangifte omzetbelasting en dienen die in bij de Belastingdienst. Als u dat wenst ontvangt u per kwartaal een tussentijdse rapportage van de behaalde resultaten, inclusief de vergelijkende cijfers van het voorgaande boekjaar.

Jaarlijks maken wij voor u de jaarrekening op met de daarbij behorende fiscale aangiften. Belangrijke cijfers zoals de omzet, bruto- en nettowinst brengen wij overzichtelijk voor u in kaart. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien wat het resultaat van uw harde werk is.

Natuurlijk kunt u bij ons kantoor ook terecht voor uw fiscale problemen of adviezen.