uw administratie up-to-date

Met onze software

software

altijd up-to-date

Snelstart software
Met het softwarepakket Snelstart houden wij uw administratie up-to-date. Met dit pakket is het voor u mogelijk om rapportages en overzichten op te vragen over een bepaalde periode. De aangiftes omzetbelasting worden ook met dit pakket verzonden, zodat er direct een ontvangstbevestiging van de Belastingdienst beschikbaar is.

Van het pakket Snelstart is er voor ondernemers een eenvoudige versie te koop. Daarin kunt u zelf uw dagelijkse administratie bijhouden. Door middel van exportbestanden uit dit pakket kunt u de gegevens van een gekozen periode naar ons exporteren. Wij controleren en corrigeren deze bestanden voor u.

Tijdens de periode van export kunt u gewoon verder werken. Alleen de geëxporteerde periode is dan geblokkeerd. Hierin kunt u dan niets wijzigen. Eenmaal gecontroleerd, ontvangt u het bestand terug en wordt het weer samengevoegd met uw administratie.

Fiscaal Gemak van Unit 4
Voor de aangifte inkomstenbelasting maken wij gebruik van een pakket van Unit 4, genaamd Fiscaal Gemak. Dit pakket biedt als groot voordeel dat er voor het indienen van de aangifte geen DigiD-codes nodig zijn. De aan u opgelegde aanslagen komen dan bij ons binnen. Dat zorgt ervoor dat wij de aanslagen direct kunnen controleren en, als dat nodig is, corrigeren.